Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Dodaj: Industrijska zona Jinyanshan, Wuyi, Zhejiang, Kina
Tel: + 86-579-87967719
Kontakt: Donna Wang
Mob: +8615558690100
E-mail: sales4@cnbesco.com
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Razmišljanja o upotrebi aluminjskih panela
Feb 02, 2018

Kuvamo u svakodnevnom životu sa raznim loncima, aluminijumskim loncima, gvožđem i posudama od inoxa. Bez obzira na vrstu materijala koji treba da se koristi na loncu, trebalo bi da se primeti prilikom korišćenja nekih detalja.

Prvo je da koristite vrijeme kuhanja aluminijumske peći da biste obratili pažnju, ne zaboravite da dodate vodu, dodajte vodu kako biste dodali dovoljno vode. Nemojte pucati u prazan lonac, ili je voda manje izazvana suvim loncem.

Pri korišćenju kuhinjskog aluminijuma ili pravljenju supe, a zatim kuvanog pirinča i vrućeg mora biti blagovremeno prema pirinču i Tangshengu u posudu, a ne u aluminijumsku posudu za dugotrajno skladištenje.

Materijal od aluminijumske posude je mekši, koristite aluminijumsku posudu kako biste pripremili vreme kako biste pažljivo pažljivo vodili računa o tome, nemojte staviti potpornu čašu u tešku stvar.

Aluminijumski lonac Za vrijeme čišćenja treba obratiti pažnju da ne koristite deterdžent za kiselinu i alkalno čišćenje.

Kada se čuva aluminijumska posuda, takođe treba napomenuti da se površina aluminijumske lonce oksidira kontaktiranjem vazduha nakon upotrebe u toku određenog vremenskog perioda. Nakon oksidacije će imati sloj filma, iako će ovaj sloj filma učiniti boje tijela zatamnjenim, ali može igrati kako bi ponovo zaštitio ulogu oksidacije panela od aluminijuma, tako da se u skladištu aluminijumske ploče na vrhu ovog sloja zaštitne folije obrisati.


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktiraj nas
  Dodaj: Industrijska zona Jinyanshan, Wuyi, Zhejiang, Kina
  Tel: + 86-579-87967719
  Kontakt: Donna Wang
  Mob: +8615558690100
  E-mail: sales4@cnbesco.com
 • QR Code
 • Copyright © Zhejiang Besco Posuđe Co, Ltd Sva prava pridržana.