Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
Dodaj: Industrijska zona Jinyanshan, Wuyi, Zhejiang, Kina
Tel: + 86-579-87967719
Kontakt: Donna Wang
Mob: +8615558690100
E-mail: sales4@cnbesco.com
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Kaserol ima karakteristike sporije toplotne diferencijacije
Feb 02, 2018

Posuđa je štednjak. Tradicionalni peškirni lonac nije lako prenositi kvarc, feldspar, gline i druge sirovine u kombinaciji sa keramičkim proizvodima, zapaljenim visokom temperaturom, sa ventilacijom, adsorpcijom, jednakošću prenosa toplote, toplotnom disipacijom i drugim karakteristikama. Oslanjaju se na recept za grickalice sa piletinom, tepsijem tofu, ribljom pršljenom ribom prvoklasne.

Tradicionalna pečenica je vrsta keramike. Pronalazak Taoa je orijentir u razvoju ljudskog društva, a takođe i najveći pronalazak čovečanstva. Legenda je Yao cara izmislila tepih, za sada je hiljadama godina istorije.

Arheološka otkrića, u početku neolitskog perioda, ljudi su počeli da koriste pesak (slično trenutnom tepsiju). Posuđena keramika je česta vrsta keramike napravljena u neolitičkom dobu, sa glavnom crvenom grnčarijom i sivom keramikom. Posle vekova poboljšanja, pećerska keramika je evoluirala u posudu koju sada koristimo.

Sada u proizvodnji peščane posude u sirovom materijalu za dodavanje litijum-piroksena, za stvaranje visokotemperaturne peščane posude, tako da su izvorne prednosti peškira za održavanje situacije, ali takođe mogu izdržati stotine stepeni visokokvalitetnih peći, temperaturno suho gorenje bez pucanja, značajno poboljšava praktičnost tepiha.


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktiraj nas
  Dodaj: Industrijska zona Jinyanshan, Wuyi, Zhejiang, Kina
  Tel: + 86-579-87967719
  Kontakt: Donna Wang
  Mob: +8615558690100
  E-mail: sales4@cnbesco.com
 • QR Code
 • Copyright © Zhejiang Besco Posuđe Co, Ltd Sva prava pridržana.